top of page

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ruud Wasmann, dierenarts voor paard en gezelschapsdieren. Ik ben in 1997 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en sinds 2000 verbonden aan dierenkliniek Hoogveld. Ik ben erkend paardendierenarts en dierenarts voor tandheelkunde bij paarden.

 

Tijdens mijn loopbaan ben ik met name werkzaam geweest in de paardengeneeskunde en de laatste jaren ook steeds meer in de gezelschapsdieren afdeling van dierenkliniek Hoogveld. In de spreekkamer is gebleken dat er ook een zekere behoefte is, net als bij de paarden, aan een huisbezoek door de dierenarts. Veel dieren ervaren een bezoek aan een praktijk als erg stressvol. Soms is het ook erg waardevol voor de dierenarts om een thuis situatie te ervaren in combinatie met bepaalde klachten. Bij de paardenpraktijk is dit zelfs de gewone gang van zaken.

 

Hieruit is het idee ontstaan om naast de ambulante paardenpraktijk ook gezelschapsdieren aan huis te bezoeken. Het is tevens makkelijker voor u en het gaat met minder kosten gepaard. Ik hoop dat ik u zo van dienst kan zijn op een manier met vele voordelen.

DSC_9619.jpg
bottom of page